Diensten

Personal Training

Gericht 1-op-1 Personal Training om alles uit de training te halen en effectief te werken aan jouw gestelde doel. Trainen met 100% effort.

Small Group Training

Training met andere atleten om zo elkaar te motiveren om samen alles uit de training te halen. Training in gezelschap om het plezieriger te maken. Zowel binnen als buiten trainen.

Bedrijfsfitness

Zorg dat je medewerkers fit en gezond blijven. Als werkgever ben je ook mede verantwoordelijk voor de gezondheid van je personeel. Bedrijfsfitness zorgt voor:


  • Daling van het ziekteverzuim
  • Een betere werksfeer
  • Minder stress en burn-outs
  • Een positief bedrijfsimago

Poseerles

Jack Training & Coaching biedt poseerles aan de hand van poseerclinics. Dit zowel voor heren  als dames.

  • Bodybuilding
  • Men's Physique
  • Bikini Fitness
  • Bodyfitness


Wedstrijdbegeleiding

Wil je volledig begeleid worden door een ervaren wedstrijd coach, dan kan je ook natuurlijk bij ons terecht. Wij kunnen je gaan begeleiden in training, voeding, supplementen en poseren.

Voeding

Bij Jack Training & Coaching kunt u terecht voor deskundig advies en begeleiding over voeding in relatie tot uw doel. In een persoonlijke consult, waarbij uw wensen centraal staan, wordt ondersteuning geboden tot de nagestreefde doelen behaald zijn.

Mental Coaching

Mental Coaching helpt om je waarden in kaart te brengen en betekenisvolle doelen te stellen en richting te kiezen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van persoonlijke krachten en kwaliteiten, opbouwen van relaties, een betere balans tussen werk en privé, effectiviteit verhogen, meer zelfvertrouwen krijgen, innerlijke belemmeringen opheffen, vermoeidheid verminderen en talenten verzilveren.

Sportmassage

Sportmassage wordt aangeboden ter ontspanning of als deep tissue massage. Deep tissue massage is een krachtige massagevorm die diep op het lichaam inwerkt. Tijdens deze massage gaat de aandacht vooral uit naar de spieren. Hoewel je vanwege de naam zou kunnen denken dat deze massage pijnlijk is, biedt de deep tissue massage veel voordelen.

H.L.B Test

De Levend Bloed Analyse (LBA) is een onderzoeksmethode om de kwaliteit van het bloed in levende toestand te bestuderen en vormt daarmee een interessante aanvulling op de klassieke bloedanalyse. Door middel van een vingerprik worden enkele druppels bloed afgenomen en onder de microscoop bekeken.

Hierbij wordt gekeken naar de rode bloedcellen(erytrocyten), de witte bloedcellen (leukocyten) en de bloedplaatjes (trombocyten).

CONTACT


Lemsterpad 54A,                 8531 AA Lemmer


info@jacktc.com


Tel: 0652085404

k.v.k Leeuwarden 01078875